Afbeelding invoegen                                             Afbeelding invoegen
 

Opstelling : Bulgarije

Michailov, S.Popov, Tsjorbadzjijski, V.Bozjikov, Zanev, I.Popov ('68 Kraev), Slavtsjev, Kostadinov, Manolev, Delev, Tonev

 

Opstelling : Nederland

Quincy Promes, Bas Dost, Arjen Robben, Davy Klaassen, Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum, Daley Blind, Bruno Martins Indi, Matthijs De Ligt, Rick Karsdorp en Jeroen Zoet.

 Wissels:'

'46 Wesley Hoedt voor Matthijs De Ligt
'46 Wesley Sneijder voor Georginio Wijnaldum
'68 Luuk De Jong voor Quincy Promes

 

Datum

25-03-2017

Locatie

Sofia (Vasil Levski National Stadium).

Tijd

20:45 uur (Ned. tijd).

Aantal toeschouwers

 8000

Scheidsrechter

William Collum (Schot).

Gele kaarten

Bulgarije: Geen

Nederland: Geen

Rode kaarten

 Geen

Score verloop

1-0 Delev ('5)
2-0 Delev ('20)

 
Ook niet naar Sofia afgereisd i.v.m. diverse zaken. De eerste wedstrijd die ik zal bijwonen is die in de kuip tegen Luxemburg. Maar thuis voor de buis bekeken.
 
Normaal als ik een wedstrijd niet bezoek, komt er ook geen verslag van. Maar nu moet ik me toch wat van mij hart. Wat een afgang, wat slecht. Ja ik heb ook IJsland en Turkije uit meegemaakt, dat was ook al slecht.
Als je eerdere verslagen hebt terug gekeken heb je al gezien dat ik geschreven heb dat het verval al in het najaar van 2014 is begonnen. Uit ItaliŽ en uit TsjechiŽ.
Ik ben al geen fan van Danny Blind, maar kom op zeg. De ligt opstellen. Prima om hem mee te nemen en laten invallen in de Arena voor een vriendschappelijk potje, maar niet nu. Geen andere voor die plaats, kom op nou. B.v. Jan-Arie van der Heijden, en zo zijn er nog genoeg hoor. Wat een lul die Blind.
 
Ik roep het niet gauw, maar oprotten nu, nu is het genoeg geweest. Niet zo zeer dat we het WK weer gaan mislopen, maar meer de manier van selecteren en spelen. Ik heb al veel eerder geschreven dat we als we het EK in Frankrijk missen, zeker niet naar Rusland gaan. Moeilijkere groep en met dit niveau kom je er gewoon niet. Ik ben echt niet teleurgesteld, ik heb dit zo allemaal zien aankomen, maar schrikken is het wel.
 
Laat ik er verder maar niet veel meer over zeggen. Voorlopig spelen we anderhalf jaar weer voor niks. Eind 2018 gaan we ons proberen te kwalificeren voor het EK in 2020. Daar zijn we wel weer bij, daar ga ik echt vanuit. Dan hopelijk met Koeman of Frank de Boer aan het roer. Hieronder volgt nog een samenvatting van de wedstrijd.
 
Groet.
 
Rob.