Afbeelding invoegen                                                                   Afbeelding invoegen
 

Opstelling : Wit - Rusland

Chernik, Rios, Yanushkevich, Politevich, Volodko, Burko, 76',Balanovich, Dragun, Karnitsky, Majewski, Stasevich, Saroka, 87' Signevich.  

 

Opstelling : Nederland

Cillessen, Janmaat, Van Dijk, Rekik, Blind, Wijnaldum, Klaassen, 83' PrŲpper, Dost, 56' Vilhena, Robben, Depay, 68' Janssen en Babel.

 

Datum

07 okt 2017

Locatie

Borisov (Borisov Arena)

Tijd

20:45 uur (Ned tijd)

Aantal toeschouwers

Onbekend

Scheidsrechter

Michael Oliver (ENG)

Gele kaarten

Wit - Rusland

Balanovich

Signevich

Burko

Karnitsky

 

Oranje

Janmaat

Wijnaldum 

Rode kaarten

     

 Geen

Score verloop

 0 - 1 PrŲpper 24e

1 - 1 Volodko 55e

1 - 2 Robben 84e   (Strafschop)

1 - 3 Depay 90e'+3' (Vrije trap)

 

 
Niet afgereisd naar Wit Ė Rusland, zoals je al gemerkt had. Net als voor Robben, Van Persie, Van Gaal ga ik afscheid nemen van Oranje.
Dinsdag zal ik voorlopig de laatste wedstrijd, live gaan bekijken, die tegen Zweden. Ja ik moet je eerlijk bekennen, ik heb het wel gehad.  
Ja ik ben verwend, mooie tijden meegemaakt. De grootste moeite heb ik nog om naar de wedstrijden te gaan, gezellig te doen, biertje te drinken, en dan te weten dat het zo slecht gaat. Slecht voetbal, slechte coach, ik ben nooit een voorstander van Advocaat geweest enz.
 
Tja, hoor ik je dan zeggen. Slechte supporter, je moet er ook in slechte tijden zijn voor je team. Klopt helemaal, maar ik heb het gewoon gehad. Wellicht komt het gevoel weer een keer terug. Maar na bijna 8 jaar vind ik het welletjes voorlopig, ik heb gewoon het gevoel niet meer, dan moet je stoppen denk ik.
 
Weer anderhalf jaar voetballen om niks, weer geen toernooi. Ja het kan nog, laat me niet lachen. 7-0 willen van Zweden. Natuurlijk het is voetbal, een leuke avond dan gehad, maar verder hebben we niets te zoeken in Rusland, als we de play-offs al overleven. Nee het is over. Gezien ook het spelbeeld op dit moment.
 
Het was ook in Borisov niet best. De eerste helft ging nog wel, mooi doelpunt van Proper, op aangeven van Robben. Tweede helft zakte het niveau weer dramatisch en kwamen de Witrussen op gelijke hoogte.
Oranje mocht van geluk spreken dat ze in de laatste 5 minuten nog 2 keer scoorden. Maar goed, verder geen verslag van mijn kant als ik er niet live bij geweest ben. D
 
us volgt hier later vandaag nog de samenvatting van deze wedstrijd.De website zal ik nog tot 1 januari bij houden. Half februari zal hij dan uit de lucht gaan.
Dinsdag het laatste verslag van hopelijk een leuke wedstrijd. Als ze hem winnend afsluiten ben ik al tevreden.
 
Tot dinsdag allemaal.
Rob.